Κατασκευή Ιστοσελιδών

Κατασκευή custom ιστοσελίδας


Κατασκευή Mobile Applications

Η Codepress, δραστηριοποιείται στην κατασκευή custom ιστοσελίδας για επιχειρήσεις και επαγγελματίες, παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες και την αισθητική τους. Αναλαμβάνουμε όλα τα στάδια της κατασκευής ενός πρωτότυπου και μοναδικού website. Από την μελέτη και τον σχεδιασμό έως την δημιουργία και την παράδοση στην τελική του μορφή, ενώ παραμένουμε δίπλα σας σε όλα τα στάδια ώστε να εγγυηθούμε την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας σας, ακόμα και σε περιπτώσεις με πολύ υψηλά νούμερα επισκεψημότητας που απαιτούν βέλτιστο κώδικα για άμεση απόκριση.


Custom ιστοσελίδες VS Wordpress/joomla ιστοσελίδες

 Αναρωτιέστε ποια είναι η διαφορά μίας custom ιστοσελίδας και μιας ιστοσελίδας από έτοιμο λογισμικό Wordpress ή Joomla; Και οι δύο επιλογές έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και προσφέρουν διαφορετικές δυνατότητες στον διαχειριστή τους. Οι περισσότεροι επιλέγουν έτοιμα πρότυπα από δημοφιλή Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου ανοιχτού κώδικα, καθώς θεωρούν ότι είναι μία αξιόπιστη, οικονομική και εύκολη λύση – που δυστυχώς μπορεί συνήθως να καλύψει μόνο τις αρχικές σας ανάγκες.


Η Codepress, σας δίνει μία ακόμη εναλλακτική στον τομέα του σχεδιασμού και της custom κατασκευής ιστοσελίδας, σε τιμές που είναι προσιτές σε όλους. Με την κατασκευή custom ιστοσελίδας, απολαμβάνετε πλεονεκτήματα, όπως:


Ελευθερία στη δημιουργία

Η κατασκευή custom ιστοσελίδας, ορίζεται σύμφωνα με τις δικές σας ιδέες και ανάγκες με αποτέλεσμα να εξυπηρετεί καλύτερα τους επιχειρησιακούς σας στόχους. Δε χρειάζεται να προσαρμόζετε τις ανάγκες σας σε κάποιο έτοιμο λογισμικό εφόσον, έχετε την επιλογή να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα εξ’ ολοκλήρου στα μέτρα σας καλύπτοντας το 100% των αναγκών σας, αλλά και με υποδομή για περαιτέρω ανάπτυξη στο μέλλον.


Ασφάλεια

 Οι ιστοσελίδες με έτοιμο λογισμικό (πχ. Wordpress ή Joomla), δέχονται πολύ συχνά τα πυρά των hackers και η ασφάλειά τους παραβιάζεται σχετικά εύκολα, καθώς ο κώδικας είναι ανοιχτός και διαθέσιμος σε όλους. Σε αντίθεση, η κατασκευή custom ιστοσελίδας παράγεται από μοναδικά γραμμένο κώδικα από έμπειρους προγραμματιστές, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σημαντικό ρίσκο στην ασφάλεια της ιστοσελίδας σας. Η Codepress διαθέτει έμπειρους προγραμματιστές που οχυρώνουν την ιστοσελίδα και διασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία της ανά πάσα στιγμή, υλοποιώντας την ιστοσελίδα σας σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και πρακτικές.


Ευελιξία & Ανάπτυξη

Το custom website, σε αντίθεση με κάποιο έτοιμο λογισμικό, είναι κατασκευασμένο για να μεγαλώνει με την επιχείρησή σας, καθώς είναι ευέλικτο και μπορεί να υποστηρίξει οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη λειτουργίας. Στις έτοιμες ιστοσελίδες υπάρχει δυσκολία στην αλλαγή και την υποστήριξη επιπλέον λειτουργιών καθώς ο σκελετός μιας ιστοσελίδας (layout), δεν τροποποιείται, με αποτέλεσμα να μη γίνεται σωστή υλοποίηση και να εμφανίζονται προβλήματα στο UI (User Interface).


Οικονομία

Στις custom σελίδες, έχουν προβλεφθεί από την αρχή οι ανάγκες του διαχειριστή και οι τυχόν αλλαγές ή επεκτάσεις που μπορεί να προκύψουν, είναι εύκολα υλοποιήσιμες από τον προγραμματιστή που δημιούργησε την ιστοσελίδα. Ακόμη, δε χρειάζονται συχνές ενημερώσεις με αποτέλεσμα να έχουν πολύ χαμηλό ή και μηδενικό στις περισσότερες περιπτώσεις κόστος συντήρησης.


Ταχύτητα φόρτωσης

Η ροή της εκτέλεσης του κώδικα μίας σελίδας με CMS (πχ. Wordpress/Joomla), δεν είναι ίδια με αυτή μιας custom ιστοσελίδας. Στα custom websites, εκτελείται μόνο το κομμάτι του κώδικα που απαιτείται ενώ στις CMS ιστοσελίδες, γίνονται έλεγχοι που καθυστερούν τη φόρτωση της σελίδας. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που επιχειρήσεις που ξεκινήσαν με μια έτοιμη πλατφόρμα, μέσα σε λίγο μόλις διάστημα δημιουργήσαν καινούργια custom ιστοσελίδα για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και ανάγκες των πελατών τους.


Δυναμική ιστοσελίδα με εύκολο Διαχειριστικό

Το Σύστημα Διαχείρισης, είναι εκείνο που σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε προσθήκες και αλλαγές στην ιστοσελίδα σας και στην περίπτωση των ιστοσελίδων με custom κώδικα, η διαχείριση γίνεται εύκολα και απλά, χωρίς να απαιτείτε η παραμικρή τεχνική γνώση του διαχειριστή. Το διαχειριστικό παρέχει τις λειτουργίες ακριβώς όπως τις ορίσατε και η χρήση του είναι εύκολη αφού δημιουργήθηκε με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες.


SEO φιλικές ιστοσελίδες

Οι κανόνες SEO (Search Engine Optimization), είναι εκείνα τα κριτήρια που επιτρέπουν στις μηχανές αναζήτησης να διαβάζουν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας και να την κατατάσσουν στα αποτελέσματα αναζήτησης. Στην κατασκευή custom ιστοσελίδας, ο προγραμματιστής έχει τη δυνατότητα από τη αρχή της δημιουργίας να ορίσει μία προς μία τις σελίδες που θέλετε να εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης. Επιπλέον, μπορεί να κάνει διορθωτικές κινήσεις στην πορεία, ακολουθώντας τις προδιαγραφές που δίνει η Google, με στόχο τη συνεχή βελτίωση των αποτελεσμάτων σας.


Η ομάδα μας διαθέτει έμπειρους και εξειδικευμένους designers και developers ικανούς να υλοποιήσουν με επιτυχία τόσο το γραφικό όσο και το λειτουργικό κομμάτι της ιστοσελίδας σας. Αν έχετε περισσότερες απορίες σχετικά με την κατασκευή custom ιστοσελίδας και αναζητάτε έναν αξιόπιστο συνεργάτη, η ομάδα μας μπορεί να σας παρέχει ολοκλήρωμένες λύσεις καθώς και όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε πρωτού ξεκινήσετε.Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Με την εγγραφή σας θα λαμβάνετε το ενημερωτικό μας newsletter που περιλαμβάνει αποκλειστικές προσφορές, νέες υπηρεσίες, εταιρικά νέα και άρθρα!Ενδεικτικό Πελατολόγιο

Παραθέτουμε ενδεικτικά μερικούς από τους πελάτες μας.

Χρειάζεστε βοήθεια; Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας!

Μαζί θα σχεδιάσουμε και θα αναπτύξουμε την βέλτιστη λύση που θα ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας!

Powered By:

 • Laravel
 • MysQL
 • CentOS
 • .NET
 • SQL Server
 • AWS
 • Ionic Framework
 • Bootstrap
 • Jquery
 • VueJS
 • Angular
 • GIT